mandag 26. mars 2012

Huset vårt!

Hei!
Jeg har tidligere blogget gjennom blogg.no. Men siden alle jeg kjenner som blogger, bruker blogspot har jeg funnet ut og bestemt meg for å hoppe over til blogspot.com istedenfor. Alle de flinke interiør bloggerne er jo her, og det er de jeg vil innom. Så nå må dere bare legge dere til som følgere!!

Når det gjelder huset vårt, kjøpte vi det i 2009. Høsten 2010 begynte vi å pusse opp. Vi holder på ennå, og har myyye igjen. Vi har bygget ut med 40 kvadrat (pluss kjeller på 40 kvadrat). I den nye delen får vi tre soverom pluss vaskerom. Huset vårt er en horisontal tomannsbolig, og vi leier ut andre etasje.
Dette bildet tok jeg for en måned siden. Idag var det 21 grader i skyggen! Vi skifter kledning på hele huset. Den nye kledningen er brun og heter låvekledning. Plankene er royalinnpregnerte. Dette betyr at de koster litt ekstra, men er nesten vedlikeholdsfrie. om 10-15 år må vi olje huset, dette er mye raskere enn å skrape bort gammel maling for så å male to strøk. Samme nå, vi trenger jo ikke male huset etter at kledningen er kommet opp. Bordene er rett og slett ferdige når de kommer opp.

Klimaflyktning

2 kommentarer: