mandag 22. oktober 2012

Den nye "Hobbydisken" min

Da var vi rammet av omgangsyke! Igår kveld, som lyn fra klar himmel, begynte Aksel og kaste opp i ni tiden på kvelden, han kastet vel opp til ca klokka ett på natta før han sovna. Idag er han helt fin igjen, men jeg kan jo ikke sende han i barnehagen.

På lørdag var vi og hentet en furu apotekerdisk hos mine svigerforelde. Planen er at jeg skal male den, men det må jeg vente med til sommeren. Så igår kveld kom jeg på idèn om å "midlertidlig" dekorer den. Dettte gjorde jeg i morrest:) Jeg rett og slett stemplet på hva som er i de enkelte skuffene. Det er jo praktisk i tilegg:)
Den nye "Hobbydisken" min er nå fyllt opp av diverse hobbysaker og står på soverommet vårt. Planen er at jeg etterhevrt skal ha ett lite skrivebord der inne slik at jeg kan sitte i fred og ro med hobbysakene mine uten forstyrrelser fra noen.

Klimaflyktning

3 kommentarer:

 1. Så fin, hvilken farge skal den få?Stakkars Aksel...pretet med pappa i dag, han hadde også spydd i hele går.Håper dere blir friske til helgen.

  SvarSlett
 2. Heldige du! Den blir skikkelig bra til å lagre ting og tang i. God bedring til lillemann!

  Klem fra Karen

  SvarSlett
 3. Hei!

  Er interessert i å komme i kontakt med deg i forbindelse med den vedovnen m/bakeovn dere har. Har du brukt den? Da vil jeg gjerne høre fra deg på elisabeth@dinside.no.

  Mvh,
  Elisabeth Dalseg,
  DinSide Bolig

  SvarSlett