mandag 22. april 2013

Gjesteknagger i gangen


Hei!

For to uker siden var jeg Susann og Ragnhild på "alene tur" uten mann og barn i Stockholm. Vi reiste torsdag og kom tilbake søndagskveld. En tur jeg kan leve lenge på!

Vi shoppet hver dag og spiste mye god mat. Jeg kjøpte en del sommer topper og noen nydelige plagg til Lykke på Klesbutikken Sara. Vi var selvfølgelig inne på en del interiørbutikker også. Blant annet HM Home, som jeg lenge har hatt lyst til å gå på. Der kjøpte jeg en ny pute til sofaen, med sommerfuggelmotiv på.

Det kjøpet jeg var mest fornøyd med var disse populære fuglene man henger på veggen. Qualy Hook Sparrow.Her kan gjester henge fra seg jakken:)

Igår var det en nydelig vårdag her i Kristiansand. Vi var først i dyreparken.
På vei hjem kjørte vi innom Plantasjen, og der kjøpte jeg fem brett med Stemor (tilbud..). jeg har plantet ut halvparten. Vi grillet pølser i hagen, og ryddet plenen etter vinteren og plantet blomster.
 En perfekt vårdag!
men...som selvfølgelig endte med at Lykke fikk 39 i feber på kvelden. Hun har vært utrolig mye syk denne vinteren, og det ser ikke ut som det er noen ende på det!

Det er derfor jeg har tid til å sitte lage ett blogginnlegg i dag. Som dere sikkert har skjønt, så er det lenge mellom hver gang jeg får tid til det.

Klimaflyktning

5 kommentarer:

 1. Nydelig tapet hos deg,den er virkelig lekker:)og skjønneste fuglene på og!

  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Utrolig stilige knagger! Passet perfekt på den kule tapeten:))

  SvarSlett
 3. kjempefint !De passet perfekt i gangen hos dere :)

  SvarSlett
 4. Hei der!
  Så utrolig kul tapet! Og så fint med de små fugleknaggene!! Jeg har samme knagger, men mangler tapeten....Så ikke så stilig hos meg...
  Følger deg gjerne!
  Velkommen innom min blogg!
  Klem Siri

  SvarSlett