søndag 19. mai 2013

En smak av sommer


I dag og i går har vi virkelig hatt en smak av sommer. Godt over 20 grader i skyggen og SOL. Ungene har storkost seg i hagen og løpt rundt i bare trusa. I dag klippet jeg plenen for første gang i år, fordi den trengte det, gresset hadde blitt kjempehøyt. Og i dag har vi grilla for første gang i år (vi har grilla pølser ett par ganger før). Vi hadde koselig besøk av ett vennepar som har barn på våre barns alder.

Danske spareribs, stekte båtpoteter, pastasalet og potetsalet falt i smak hos alle.

 

I går satte jeg ut de nymalte kafè møblene våre. Det er fem år siden jeg kjøpte de, og nå trengte de sårt ett strøk med maling.

 

I går kveld innviet vi dem med å sitte ute å ta ei pils og nyte det gode været.

Klokka tolv åpnet himmelen seg og det lynte og tordnet i ett i nesten to timer. Jeg sprang ut for å redde blomstene i krukkene rundt omkring, og var rett og slett gjennomblaut når jeg kom inn igjen. I dag leste vi på nettet at lynet hadde slått ned 20 000 ganger i Agder fylkene i natt! Brannvesnet i Kristiansand hadde 33 uttrykkninger!


Drømmeplassen min:)

Blodbøken er på tur ut i full blomst nå. Bare så synd det bare varer èn uke! I bakgrunnen er veggen på huset snart klar for å legge på kledning. Den er ferdig isolert og lagt på svart papp og sløyfene er stort sett kommet på.

Blomstereng i hagen. Jeg hadde ikke hjerte til å klippe bort dette med gressklipperen, så disse blomesten får stå litt til. Ungene synes jo det er så gøy å plukke blomster, og disse kan de plukke så mange de vil av:)

                                                                                                                                              

Klimaflytning     

6 kommentarer:

 1. bra med sommer ja,20 grader her hos oss også:)

  SvarSlett
 2. Deilig meg slikt vær, var på tide :)
  Fine bilder du viser og koselig barnerom.
  La meg som følger og kommer tilbake :)

  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder hos deg. Her har det også vært skikkelig sommer i helgen, jeg har til og med fått solt meg! Men, nå ser det ut som om finværet blir borte noen dager og det er forsåvidt greit siden dagen blir tilbrakt på jobb ;-)

  Kjempefin blogg du har, jeg har nå lagt meg til som følger hos deg og gleder meg til å møte deg på loggtreffet i Haugesund om to uker!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Hei. Betaling til bloggtreff er mottatt, og vi ser frem til å treffe deg!
  Mvh Karianne

  SvarSlett
 5. Så deilige dager vi har hatt :)

  Ikke lenge til vi sees!

  Smil og klem
  -Maia

  SvarSlett
 6. Krysser fingrene for sommer på Haugalandet neste helg også !

  Hilsen Hanne :)

  SvarSlett