søndag 2. juni 2013

For en helg!
Jeg har vært på bloggtreff i Haugesund, og det har bare vært helt fantastisk! Programmet, dekorasjon og borddekning. Jeg er helt målløs! Det som Maia og Karianne har utrettet og planlagt nå i månedsvis er bare til å ta av seg hatten på. Gjennontenkt fra a til å! De gavene vi fikk er bare helt, helt ja, som sagt jeg er målløs. Vi fikk Goodie bags verd flere tusen! Skjønner ikke at det er mulig.Her er bilder av bordene før alle vi 50 kom.

Ikveld er jeg supertrøtt etter en minnerik og inspirerende helg, og en laaaang kjøretur. Men etterhvert skal jeg legge ut bilder av alt det fine vi fikk fra blant annet Kristine Vikse, Chrush Consept, Amundsen Spesial, Bryllupsbyraaet, Barfota, Brunos`s interiør, Wik Walsøe og mange flere.

Tusen takk Maia Og Karianne som har gjort dette mulig.

                                                                                                             
                                                                                                                         Klimaflyktning

4 kommentarer:

 1. Hei søte du!
  Nå fikk jeg ikke pratet så mye med deg, dessverre. Du aner ikke hvor glad jeg blir når jeg skjønner at du har hatt det kjekt! *smiler*


  Veldig koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 2. Så fly vi hadde det, og kjøreturen gikk fort::)

  SvarSlett
 3. Hei på deg, og tusen takk for en fantastisk kveld. Heldige oss:)
  Vi sees snart, tjohooo for Sommer på torvet:)
  Klem Annelise:)

  SvarSlett